bedrijfsgebouw

Wie zijn wij?

ADP Security is een jong, dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1998. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van beveiliging. Onze onderneming is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken (20 0992 74) en heeft ook een INCERT-erkenning (B-1533). Alle technische en commerciŽle medewerkers volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van alle nieuwigheden op vlak van beveiliging.

Onze visie op beveiliging heeft ervoor gezorgd dat we over de jaren heen een uitgebreid klantenbestand opgebouwd hebben. Verschillende gemeentebesturen, grote fabrieken, KMO's en particulieren zijn trouwe en tevreden klanten geworden.

bedieningsklavier galaxy centrale

Wij vinden het vanzelfsprekend dat elke klant de beveiliging en bescherming krijgt die ze nodig heeft en verdient. Want iedereen heeft het recht om zich veilig te voelen!

Waarom beveiligen?

Heel regelmatig hoort men over nietsonziende inbraken bij particulieren of bedrijven. Ook branden halen regelmatig het nieuws. Pas nadat men een inbraak of brand meemaakt, beseft men hoe belangrijk een alarminstallatie voor inbraak en/of brand wel is. Daarom is onze leuze: beter voorkomen dan genezen!

Tip: Als u bij uw verbouwing/nieuwbouw reeds bekabeling voor het beveiligingssysteem voorziet bespaart u later veel breekwerk en/of bedrading in opbouw en vanzelfsprekend heel wat geld.

........................................................................................................
ADP Security l tel 09 252 63 87 l fax 09 252 63 88 l info@adpsecurity.be